¤Igår...

 
Donat på riktigt bra här hemma nu. Lilla rummet är helt tomt och vårat sovrum är ommöblerat till det mysigare :) Ny matta köptes igår och ni vet, man fixar och gör om. Idag ska det städas och imorgon handlas gosaker till smörgåstårtan.. ja nån fyller ju år här till helgen ;) Det blir inge fest men släkten kommer, och Anna Sara och Ed. Men hey, det är ju som familj. 
 
 
Igår... Gjorde iordning mig och stack in till stan för att hänga med Elin efter allt fixande. Vi mumsade sushi först och gick och tog en fika efter de, himla mysig. Jag är alltid så sprattlig och full av energi efter att vi har hängt ♥ 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är räkningar betalda och jag ska göra mig iordning. Ska strax möta Anneli och ikväll ska jag och Erik göra nått ritkigt tokigt !! eller.. nja.. haha.. 
 
 
 
 
 
 
Ha en fin dag :)
 
 

¤Vårkänslor

 
Jag ska göra pannkakor till lunch idag!  
..sen ska jag rensa på kontoret ännu mera och sen ska jag gå ut i solen. 
Hej vårkänslor. 

¤Semesterstart! & träningstankar

Semestern har startat på riktigt nu och jag sitter fortfarande i soffan och njuter av kaffe fast jag vart uppe ett bra tag :) Tittar jag ut genom förnstret känns det nästan som vår. Ikväll ska jag iväg och bli bjuden på mat. Med andra ord en finfin start... Jag ser fram emot veckorna jag ska vara ledig för det vankas en födelsedag, en bal och en stockholmstripp. Även planerat in en å annan fin dejt med vänner och såklart sova med Erik. Saker man som nattarbetare inte tar förgivet. 
 

Annars då....
 
Idag beställde jag en prenumenation på tidningen MAMA och då fick man med Olgas träningsbok för nyblivna mammor. 159 kr plus frakten. Super ju! Jag skrev just ett sms till min yogafröken oxå att vi nu passerat mån 3 och jag är redo att köra igång med yogan.. (länk) Förhoppningsvis kan jag hålla på med den ett tag och starta ganska fort efter. För om sanningen ska fram är det lite skrämmande de här med efter-gravid-kroppen. Glöm inte att jag inte längre är 20 år och jorå, jag vill hitta tillbaka till Sarah. även om jag vet och räknar med en väldigt förändrad kropp så ska den vara stark iaf :) 
 
 
För det ska ni veta. När jag sagt och skrivit att man känner sig tjock och förändrad i början ÄR man det oxå. Saker händer. Skulle tro att det är kroppens sätt att att göra sig redo att börja växa. Kolla på bilden bara, det ser ju nästan ut som saker flyttat på sig. haha.. Ska bli så jävla roligt att se hur jag ser ut v20 !! Magen är ju här och jag tycker om den ♥ att den växer nu, de är BARA fantastiskt trevligt. 
 
 
Nu ska det färgas lite hår, göras en lunch och sen iväg och tvätta bilen.
Hoppas alla får en fin dag och start på veckan. KRAAM
 
 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0