Sista dagen 
Pappa tvättar bilen, Vidar sover, jag läser tidning och dricker te. Söndags mood är på! 
Det är sista söndagen nu innan Erik ska börja jobba igen :/ jag får lite ångest och känner att dessa två veckor gick andelens för fort. Bästa veckorna! Men vi har lärt känna lilla Vidar och jag är rätt så säker på att det kommer gå helt utmärkt på egen hand. Fast tomt kommer de bli..
Fy farao va jag älskar min familj. Mina pojkar ♥
 
 
Igår myste vi på hela dagen. Grillade. Badade Vidar. Var tillsammans.
Till kvällen kollade vi Bilbo och skålade i champang. Det är vår tradition. En skål på bröllopsdagen. 
 
 
 

¤Ett årig bröllopsdagIdag var det ett år sedan vi var i Las Vegas och sa JA till varandra i det lilla vita kapellet! På ett vis känns det som igår men sen tänker jag på allt vi hunnit göra där i mellan och tiden kanske inte rusar så fort trots allt. Tänk bara att vi hunnit få våran Vidar ♥ Och just pga honom blir det ingen extravagant hotellövernattning, weekend resa nånstans, eller ens en kväll på en restaurang, utan vi firar med att vara med varandra vi tre idag, mysa, bada, äta gott och kanske en traditionell skål ;) .. och i present, ja vi har bokat en Thailands resa i februari. En riktigt familjesemester väntar! (detta givetvis med skräckblandad förtjusning just nu) Men ja, livet hörrni. Jag kan fan inte önska mig nått mer!
 
 

Kroppen!Den kvinnliga kroppen är fantastiskt! 10 dagar har gått sedan Vidar kom och jag har idag gått ner 10 kg! Jag väger fortfarande typ 15 kg för mycket men känner mig urlätt och typ nästan smal! Har haft riktiga leggings idag dessutom. Vigselringen går inte på ännu och många skor är lite för små, men ääsch.. Magen är borta och tröjorna lixom hänger rakt ner. Woop woop :D Snart har kroppen återhämtat sig helt och våra mysiga promenader får övergå till lite snabbare pw!

Heja dig kroppen!! 
Vilken hjälte du är. 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0