¤Bra helg väntar

 
Jag vet att jag borde sova men det här är det mysigaste jag vet. det är helt tyst i huset, katten sover och bredvid honom på soffan ligger Erik. Runt oss brinner bara en massa ljus och andventsljusstakar :) Är inte det här fredagsmys vet jag fan inte vad som är de.. Vi va på Ikea idag och bunkrade upp med massor av ljus, himla poppis vart påsen när vi kom hem så man undrar ju för vem man köpter katt-torn och andra fancy grejer?! Just sett klart Inglorious bastards (suveränt bra film det där) och ska väl snart sova. Jag har ledig helg vilket betyder morgon ihop med min man ♥ Dricka kaffe tillsammans, pulenasa hemma och sen blir det adventsfest hos släkt, efter de till Elins födelsedagskalas och på söndag mammas trations-julbord för att fira hennes födelsedag. En bra helg väntar. 
 
Nu go'natt   

¤Julpyssel

 
Jag tjuvstartar lite med att julpyssla hemma för det här mörkret tar död på mig snart. Men det är ju bara några dagar för tidigt så äsch.. Här är ett litet exempel på julen hemma hos oss, vi har glada adventsljusstakar! :) och så ska vi hitta en fin stor gran, men det blir lite närmare jul. 
 
Stig har förresten redan gnagt på halmbocken mamma! haha.. 

¤FreysanDet här är min minsta bästis och gu så skojigt vi har ihop hon och jag! Jag låter mest hela tiden och hon hakar på, vi sjunger och dansar, hittar på små lekar och skuttar omkring. Vi klappar händerna och pruttar. Ja ingen av mina vuxna vänner slår det här roliga, ingen ♥  Som jag längtar tills du växer upp och vi kan dra ut och bygga kojor och jaga katter.. världens bästa lilla Freysan!
 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0