¤Jag hjärtar vagabond

Varenda Vagabond-sko jag ägt har jag älskat (och dom håller i flera år) Så när jag såg dessa slog jag till direkt. Snygga ballerinas i svart skinn. men dom finns i en hel uppsjö av coola färger.  
 
 
....och därför säljer jag dom här Jeffrey Campbell's nu. 

¤Gamla jobbarvänner & trädgårdsarbete

Igår kom nästan alla mina gamla nattis-arbetskamrater hem till mig för att träffas, grilla och jamen snacka skit !! & inte nog med att dom kom ut hit och hälsade på mig, dom hade massor med fiiina inflyttningspresenter oxå ♥ Jag fick en rosenbuske, ett körsbärsträd och en trädgårdstomte. bla... fick även galet mycket fint av min fina fina Dessan. Jag måste ta med dig på en redig SPA helg snart alltså. Jag fick en Zebra kopp till så jag och Erik kan dricka ihop i finkopparna. jag fick kostabodavas, blommor, presentkort på Indiska och lite smått & gott från Grekland. Dessutom fick både Stig och Erik presenter med. USCH va jag är bortskämd alltså!! oh oh oh av Annelis kids fick jag en liten MLP som jag nog ska sätta fast på en gren i mitt nya träd ;) Anneli och kidsen sov kvar och hon och jag tjattrade länge länge inatt. Vilken dunderbra kväll det vart. och hörrni, man saknar inte kon fören båset är tomt. Kom ihåg de!!!
 
Idag iaf, efter ett besök hos Stina på Plaza för att göra rötterna rosa igen stack jag till Granngården och köpte jord. Så nu sitter jag här inne, helt slut efter allt grävande, och kikar ut på mitt fina träd och min fina buske som den lilla tomten vaktar. 
 
TACK TACK TACK era -strålar !! 
 

¤Förmiddagstur

 
Jag hängde med mamma ut på en tur med hästarna igår! 
Helt fantastiskt trevligt hade vi :) Red ner mot havet och galopperade genom skogen. 
Vilken tur jag har som kan få göra sånt här.
 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0