¤Tack!!!!

 
Igår tog jag Sara och hennes syrra + mormor, ja och såklart Freysan bilen ner till Thun's. Det är som ett varuhus fullt med billiga saker mitt ute i ingenstans. Det var en supermysig dag med lite shopping, god mat och trevligt sällskap :) Vi åkte småvägar hem och alltså, sverige är så himla vackert!! 
 
 
När vi kom hem till Gäv le igen skickade vi in mormor på Ica Maxi för att roffa ett gäng
tidningar och sedan stack jag och Sara till henne och där vart vi kvar till midnatt. 
 
 
& TACK för alla sms och kommentarer om mitt reportag ♥ Jag var faktiskt lite nervös angånde att synas så här pass mycket överallt, men av alla snälla saker folk sagt hittills så känns det bra.
Det var ju inte liite Sarah överallt.. hahaha! 

¤att hamna på ett omslag -Nöjesmix

Jag fick frågan om jag ville ställa upp på en intervju i våran loka nöjestidning, Nöjesmix. Jag tänkte igenom det och kom fram till WTH klart jag kan. Så en solig dag kom redaktören Anna ut hit och vi satt en hel eftermiddag och pratade om mig, mina val i livet, yoga, mode och min passion för ponysar /bla.. Jag har fått önskningar om att lägga ut allt det här på bloggen så att  ni icke gävlebor oxå kan se, å så klart jag gör de. Varsågo, här kan ni läsa tidningen online → Nöjesmix !
 
 
 

¤Dollskill [rea]

 
Då var vi i farten igen, jag och Paulina !! Det är rea på Dollskill.com och det här klickade jag hem nyss för sisådär 900 spänn (bara byxorna går på närmare 1800 här i landet) Fan det är bra att ha shoppingbuddies alltså, för frakten blir typ ingenting och lika så med tullkostanden.
Tackarr säger jag och håller tummarna på att allt passar. & att min unicorn är en sötnos ;)

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0