Las Vegas!!

 
 
Las Vegas är den galnaste platsen, med dom absolut största och tokigaste hotellen. Vi har spelat enarmade banditer, kommer dock inte hem förmögna tyvärr. Vi har vart på show! cirque du soleil. Som var minst lika galet som resten av stan! Riktigt bra show !! Ja va kan man säga mer om Las Vegas. Den här stan måste fan upplevas!! 
 
 
Nu packar vi ihop och åker mot Grand Canyon! 
 

Det här med mitt rosa hår..

...det gör verkligen succé här! Flera gånger varje dag sen vi kom till usa får jag komplimanger från alla möjliga olika människor. "cool hair - love your hair - cute hair" osv. Idag vart jag till och med fotad här i Hollywood! "Your from Sweden? Oh that explans it, you people are the coolest" 
okääjrå! 

HOLLYWOOD

 
 
 
Så var vi i Hollywood :D Vandrade runt i 107 F (vilket motsvarar 41 grader C) Det är varmt här, ja! Men trots hettan kollade vi in Chinese Theatre, Madame tussauds, walk of fame och körde upp i Hollywood hills där vi spotade Zac Efron och Hollywood-skylten på nära håll :) det var för varmt för runyon canyon men vi körde dit och kikade iaf. Sen har jag shoppat lite, Erik mer. Där i butiken träffade vi på Shannon Leto från 30stm "hi, i love your music!! Is it ok if i take a photo with you?" Hollywood är kul !! Nästan så vi skulle haft en dag till här alltså, tiden hörrni, den går för fort när man har roligt. Så ingen turistsightseeing alls om vart kändisar bor å sånt blev det. Nästa gång... 
 
 
 
 
Inatt bor vi på ett litet B&B som ligger i Hollywood och som är supermysig. Kan faktiskt rekommenderas om man ska hit, cinema suites heter de. Vi har såklart Hollywood-rummet! (Hur många gånger kan man säga Hollywood i ett blogginlägg?) 
 
som vanligt ligger vi redan helt färdiga och ska sova.. först lite wifi tajm sen pussåkramastajm! Imorgon Las Vegas!!! 
 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0