¤!!!

Jag har aldrig vart så imponerad av min karl som jag vart idag! Han ba, tog storkatten, myste lite och snapp snapp hade han dragit bort två stora äckliga fästingar! ....bara så där.

¤Wazup daddy!

 
Pappa är framme men fick sig en utskällning det första han fick.. Lill-Stig kände väl att han va här först. Fast Pysen kunde nog inte bry sig mindre om de :P hahaha.. 

¤Helgen

 
Sen var det 50-års fest för kusinen, hela släkten samlades i Templet för god mat, mycket sång och en jävla massa skålande. Himla trevlig kväll måste jag säga!! 
 
 
På söndan tog jag med mig Anna som hittar och hämtade kissarna i Bönan. Och vilken liten kör som ylade sig hemåt... jag vet inte men jag tror nog vi började den här relationen med ilska.... mot mig. hahaha! Sitta i en bur så där och åka bil. fyfan.. Men hem kom vi och lilla Stig kände sig nog direkt som hemma :) Han leker sover leker sover och myser gärnet. Medans Pysen sakta smög in under soffan och där ligger han kvar ännu. Lille vännen. Men han får vara ifred där och känna av läget, när han är redo för oss kommer han fram. 
 
och jag varnar er redan nu.. det KAN bli väldigt mycket kattbilder här från och med nu. Jääävlar va söt lill-stig är hela hela tiden. Och tjutet som kom ur honom när jag vaknade idag. Glädjetjutet från en leksugen kattunge. ja fy fan alltså ♥ 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0