¤Olive Way!

 
Min kära Pelle har vart på Rhodos igen! Och såklart beställde jag mina favoritlotions och caramell bodybuttret av honom som vanligt. Dom säljs ju bara där så bäst att passa på.. Man luktar helt insane ♥ Dom är parabenfria och innehåller 100% ekologisk olivolja. Tackarr! Ska dessutom vara föryngrande, men de tror jag lite vad jag vill om. Läste att favoriten Oriental har en parfym nu, tänk om den kommer hit i slutet av oktober... ;)

¤En sån där bra dag!!

Av nån anledning vaknar jag vääldigt tidigt nu mer.. vill inte skylla ifrån mig men nån snarkar. Fast idag var det bra för idag hade jag och Anneli dejt på stan :) Ni vet en sån där hederlig standag med shopping, lunch, kika runt och så avsluta med att färga håret *tjoho* Jag hittade lite fint på Gina och inne på Vila. Dom där jenasen som alla har och ja jag förstår ju varför alla har dom, så jäkla snygga och sköna. Även en tröja där och en tröja på Vila. Den här hösten vill jag ha tajta byxor och stora stickade tröjor :D Vi lunchade länge och babblade bort hela förmiddan i ett huj.
 
 
När hon stack hem sen gick jag till Elin. Hon trollade tillbaka mitt rosa hår ♥ Jag var jättenöjd med de jag fick sist, men ni vet hur de kan vara. Jag var inte riktigt klar med rosa kände jag.. Ombren är kvar eftersom sidecuten är på utväxt.Så här ska jag se ut jue!
 
                                      Puss & Kram

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0