¤Yogateori - mys i Furuvik - halloween middag - mammahäng

 
Men tänk hörrni så mycket trevligheter man kan ha på några dagar! I lördags var Maria Boox på min yogaskola och hade en helgkurs, men eftersom jag jobbade kunde jag inte vara med på hela. Ist valde jag att iallafall få vara med på lördagens teori. Djupa livsfrågor, ashtangans filosofi och en massa tänkvärda saker talades det om under de två timmar vi alla satt på golvet på våra yogamattor och lyssnade. Det hela avslutades med en intensiv och rätt cool andningsövning :) Nästa gång vill jag vara med hela helgen... Efter de kom Erik och hämtade mig (och fick lyssna på mitt flummigaste jag) å vi drog ut till Furuvik till husvaktande Sara och Ed . Tacos, öl och badtunnebadning nere vid sjön under fullmånen! Fan vilken bra lördag!!!
Söndag var det traditionell halloween middag hos mina föräldrar och mys med lilla älsklings Maja ♥ och så fick jag minnsan hälsa på en snabbis hos Anneli till kvällen. Henne forsatte jag umgås med hela måndagen. Fina fina starka du ♥ å idag har jag haft en lång heldag ihop med min mamma!
 
Små konstateranden:
Snön kom men snön försvann lika fort!
Sista passet hos min nuvarande arbetsgivare görs.
Datorn är tebax i min ägo. tjo!
 
                                                                 Puss på er!!
 

Snart. Snart snart!

Det riktigt kliar i fingrarna att få skriva igen här... ja alltså typ dagligen! Idag trodde jag datorn var klar, men nä dom ville tydligen bara att jag skulle komma dit och prata om problemet? Vilket var att ett virusprogram slagit ut ett annat och de resulterade i att datorn kollapsade. Så jag skiter nog i de där med viruskydd sen. faktiskt! Men imorn ska de vara klart iallafall. Och imorn läggs alla bilder över på en hårddisk och sen blir den tömt tom och ren :) sen jävlar!! Heeej serier - filmer - klickande - läsande - bloggande - andsoon!!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0