¤Grönt är skönt.. & förbannat snyggt till rött!Jag har bränt pengar idag. Ojsan!! ...men bara på roliga saker och absolut inte ett dugg nödvändigt! Jag har kommit på att grönt och rött är finfina färger att kombinera, så då borde en grön tröja passa kanon på mig med mitt röda hår. Visst? Och det är rätt hopplöst att stå i vid garderob på morgon och tänka "nämen idag kör vi på en färg" för de finns inte! Jo några t-shirst, men de är för kallt snart. Hittade den här snygga saken på Kaphal. Sen är öronen missnöja med sina 8 mm så dom är numera uppe i 10 mm :P & så blev det lite smått och gott som eyeliner och en ny volymaster (en mindre och lätthanterligare sak än den jag har nu)

Gårdagens söndagsmys: Bio-dejt med Elin. Vi såg In Time och den va bra, jättebra!! Men vilken dödsångest jag fick sen då, precis vad jag behöver! 

Dagens lunchdejt: Jenny & lilla gobiten Liam är i stan så vi tog en låång lunch på Pazzo på förmiddan. Åh vad jag tycker om hennes täta Gävlebesök :)

Funderar fortfarande över: VEM la blommorna vid min dörr? Jag vet inte riktigt vad jag tycker om de. Tycker för det första inte helt om att få blommor av killar. Och sen är det lite obekvämt att inte veta. en lapp med nån liten ledtråd kunde jag väl fått. Fast vad vet jag, de kan ju lika gärna va en tjej ;)

Kvällens playdejt: först köra Dannes mamma till tåget sen mot Åbeyggeby & Annelis soffa !

¤I'm with the band!Oj oj oj vilken jävla kväll det här blev då! ...vi säger så, minst sagt! Jag & Elin har fan dåligt inflytande på varandra. Riktigt dåligt inflytande ;) and i love it! Våran kväll började med middag och drinkar på Interpool. Det kom ett samtal om att det fanns två röda band nere på gasklockorna tillägnat oss, klart vi antog det erbjudandet och hoppa in i en taxi och stack dit. - Drinkar & energidryckerna haglade - Ruffriders film visades - Raubtier spelade - folk va galna - vi logehängde (oooiih) och kvällen, eller va man nu ska säga, dagen slutade.. började på Clarion winn hotell! GALET!!  (undrar oxå lite om rollerna är ombytta?)....kommer hem tidigt idag och möts av denna syn?! 
    VEM har lagt dom där?? I have noaideea?

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0