¤Jag vill...


Jag vill ha lördag nu.. Jag vill ha en piercing rakt genom läppen (alltså själva läppen).. Jag vill bojkotta mammas och min deal.. För jag vill tatuera hela hela kroppen.. Jag vill ha tokorangt hår.. Jag vill pussas.. Jag vill ha massa pengar utan att behöva jobba.. Jag vill bli älskad.. Jag vill ha musik i huvudet dygnet runt utan uppkoppling.. Jag vill ligga i sängen och kolla skräckfilm hela nätter.. Jag vill åka och vandra i Tibet.. Jag vill vara 24 år gammal.. Jag vill vara vältränad.. Jag vill tycka att det är roligt att laga mat igen.. Jag vill göra scarification.. Jag vill hänga i krokar.. Jag vill ha en boston terrier.. Jag vill kunna leva på Ben & Jerrys utan att bli fet.. Jag vill åka till Las Vegas.. Jag vill ha ett lättare sinne.. Jag vill att Anneli ska bo närmare mig.. Jag vill att kärlek ska vara lätt.. Jag vill gå på spelningar... Jag vill ha en rock klubb i stan.. Jag vill yoga oftare.. Jag vill åka en lila folkvagn genom USA.. Jag vill lära mig spela gitarr.. Jag vill jag vill jag vill!

¤Lite nytt & sen burgare och öl

Vilken härlig dag! Jag har fått massor gjort.. Började med att hämta mitt pass (ja jag har segat nå hemskt med de) och alltså, snygg blir man aldrig på såna där grejer, men jag ser vuxen ut.. inte gammal utan vuxen! coolt. Sen lalla jag runt i över två timmar på stan ensam. Det var sådär mysigt/härligt att bara gå runt i min egna värld och kika å filosofera :) Hade en lååång telefondejt med Anneli som äntligen är hemma igen innan jag gick till Stina och blev rakad på sidan. Klurar lite på om mitt snart solblekta hår ska få nyansen tokorange när ja kommer hem? 
         
                                                                  .....ny skjorta köptes på Gina!

Sen blev det vardagsmyshänga i vanlig ordning med Elin och även Johanna & Stina på O'learys hela kvällen. Burgare och massor med öl. Skvaller om nya pojkar, lite snusk och ja ni vet girligiiirl talk ;) Livet är väl bra härligt dagar som dessa.


      
Nu blire film och lite pilla på telefonen.
Natti Natt ♥

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0