¤one of those days that just makes you smile

Vilken härlig dag !! Min lediga tisdag, den skulle ha börjat med en solig frukost i Hemlingby med Fanny redan klockan 09 imorse men de sugiga (helvetesjävlaskit) snövädret satte stopp för dom planerna. Så när gullfanny som vet hur mycket jag älskar sova såg de möka molnen messa hon "Vi fikar eftermiddag, somna om du". Så så fick de bli ! ;)

Men upp i skaplig tid kom jag iaf och blev hämtad av Gabbo runt lunch. Här skulle de shoppas teknikprylar! Jag ville ha datahögtalare, fläktunderlägg till min älskade sängkamrat (läs datan) och en extern hårddisk. Å så ville jag snegla in en kamera jag vart lite sugen på. Zak hade en riktigt bra så jag vill härma han.. Tänkte att den skulle få bli årets skatteåterbärings present till mig själv. Men ist för att komma hem med de tre uttänkta sakerna kom jag hem med en ny kamera.. Lagerrensning och en tusenlapp nedsatt sista exemplar -jomenmantackar! Så här sitter jag nu och sneglar på mina nyaaa finaaa Canon.. En Ikea lunch och en kaffe hemma hos Gabbo innan jag blev upphämtad.. 

                         

Hem till Fanny, en kopp te och massa babbel i hennes stora mysiga soffa. Det var himla länge sedan jag bara låg och myste i den nu. Så den eftermiddagen gjorde gott ♥ Kloka du med så finurliga bra saker att säga.. Love u loads.

Hem och satte nya kameran på laddning (å pilla lite längtansfullt) och blev sedan upphämtad av Marie. För ni förstår att efter min Barcelonatripp med endast ett handbagage anses jag numera vara ett packningsproff av bästa rang, så jag blev inkallad som suport till hennes kommande USA tripp. Och vi lyckades bra måste jag säga. Det blev lite häng, kvällsfika, mys och musik-lyssning hos henne.  Goobiten

                Nu är jag hemma, sitter och lyssnar på underbar nattmusik ♫
                ...klurar på vad jag ska somna till för film?              [Puss & Kram]

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0