¤En dag på stranden...


  
Jag måste erkänna att det var en något besviken Sarah som slog upp ögonen imorse, liite dåligt väder hade vart okej just idag.. Jävlar va fiint de är så jag fick pysselmania :P Fast några tavlor hann åka upp innan jag hämta Elin för att möta resten på Sandbankarna. Blåsigt (brr), men ack så ljuvligt att få ligga på en strand.  Hoppas ni har en fin söndag ♥

¤Nu äntligen är det vitt !!

Pust och stånk!
Fröken otålig var idag tålig så ni skulle bli förvånade.. Mitt vardagsrum är numera helt vitt. Äntligen! Även jag är vitmålad då ett mindre pensel-krig utbröt någonstsna där på varv 2. Några öl en pizza och en massa måla, så har våran dag sett ut. Nu är det sovdax för mig, imorgon ska de spikas tavlor och donas.  Fan va nöjd jag är !!

¤Sol blåst och grillning!
Jag har mött en jämlike, fryslorten Elin.. När vi vaknade igår bestämde vi oss för att bada blir inte av i detta stormiga men ack så soliga väder. Istället gick vi ner på stan för att luncha gott på bocken, shoppa lite (jag reafyndade minsan på Fico) och sen avnjuta en islatte på Deli. Perfekt en solig men allt för blåsig dag om ni frågar oss! Marie och Johanna som hängde med oss lite ansåg att en filt på Engeltofta va bättre så dit drog dom..Till kvällen blev det en grillning igen. Som jag grillar kvällsmaten på engångsgrillar under min semester! Är det inte helt fantastiskt? :P Gänget drog ut på sjön, tände grillar och bara umgicks. Och vilken härlig kväll det blev  ...jag har riktigt ont i skrattmusklerna idag.

Nu: handla färg !!
här ska bli vitt

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0