¤Underbara sol

                       

Men hörrni ! Vilket fantastisk väder de vart i dag.. Va ut en sväng på förmiddan och Boulongen va full med solande människor ! Jag har sen ägnat hela eftermiddagen nu till att sola, äta mumma och läsa bok på balkongen. Håller på med favoritförfattaren Harland Coben´s senaste bok: Släpp inte taget. -den är väldigt bra! Så bra att de inte blev nån yoga idag.. oops :P Upplösningstime you know. Men jag ska snart ut på en lång kvällsprommis ist. Ska bara dammsuga först ! Nu kommer sommaren, visst känns de så?   ....la lalaaa!

                             
...dagens "fan va jag kan" : Bytt ut och kopplat in mitt comhem modem. Helt själv!

Puss & Kram

¤ Mamma ♥ &co


Mammas dag idag !
Jag tog bussen ut till Furuvik ganska tidigt efter att jag vinkat hejdå till Niclas vid tåget.. Solen skiner och de är varmt i luften, u n d e r b a r t . Myste hemma på gården i bara t-shirt. Min bror, hans Annika och lilla Maja kom oxå ut. Vi grillade och jag bakade en rabarberpaj. De ni ;) Å mumma blev den ! Snart ska jag iväg och jobba en singelnatt.. vilket känns helt okej, de är ljust ute jag jobbar med Go-Linda och yes, jag gillar mitt jobb ! Nemasproblemas. Imorgon kväll tänkte jag ha söndag med film och tillhörande mys.
Världens bästa mamma ♥Fasters favorit-Maja !
Man blir inte goare än så här.


uj uj.. den dagen jag blir mamma känner jag ju redan
nu hur hysteriskt mycket barnbilder de kommer komma. haha !!


Dagens onödigaste information, men samtidigt en fråga:
Jag håller på att kissa ihjäl mig, men jag har en teori. Pollen-medicinen har som vanligt orsakat viktuppgång (suck) å jag samlar på mig vatten tror jag.
Är de så att de kanske släpper nu och därför kissar jag hela tiden?
Och ont ska väl med ont fördrivas så ska jag dricka mycket?

Ha en strålande söndag på er!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0