¤Magneter !


Jag tror inte jag ställer upp mina Ponysar från när jag va liten.
Istället sätter jag upp dessa gobitar på kylen !
 [LOVE]

¤Då tar vi och svarar lite då :)

                                   Här kommer svaren på era frågor !


Vad gör du om 3 år?
-Oj herregud, jag har ingen som helst aning.. Faktiskt!

Har du något förhållande?
Nej det har jag inte. Jag är singel !

Vill du ha barn?
Absolut att jag vill.. jättemycket. Så de kommer jag få :)

Jag vill veta hur du gör för att vara så positiv och uppåt? Hur gör du för att uppskatta livet? För inte ens du tycker väl att allt är perfekt och underbart jämt? ;) Hur gör du då?
Guud nej, livet är inte i närheten av underbart jämt. de kan vara gräsligt och hemskt prövande ibland. men ganska så ofta bra ändå.. Hur jag gör för att vara så glad va svårare att svara på. Jag vet inte, en del av de är väl bara sån jag är. Sen har jag himla underbara människor runt mig så man kan inte annat än bli glad av dom. Och vet ni mer då, jag tror Yogan hjälper till lite oxå.. den får mig att kunna skaka av stress å skit, för sånt drar ju ner en. å jag försöker fylla dagarna med liv ! Kliché jag vet, men de är så.. göra små roliga saker jämt och de blir roligare. allt handlar inte om den låånga utlandsresan eller helgen utom om varje dag! (sen bloggar jag inte om vissa saker, svåra och tuffa saker är oftast lite mer privata)

Varför syns bara Tommy i din blogg när du är singel? Umgås ni inte när du har förhållande?
Hmm.. hur ska jag svara på de här då? Vi är vänner, riktigt bra vänner. Men vi testade ju på ett förhållande en sväng, vilket inte funkade. Det i sin tur blev liite av en känslig historia om vi säger så. Men han är här för att stanna nu. Med eller utan en pojkvän!

Vilken dag (eller kanske period av livet/ålder) har varit den bästa i ditt liv? Och vilken har varit den sämsta?
Bästa, den är nog nu faktikst ! Livet leker :) Men sen var ju barndomen helt galet underbar. Sämsta, ja de var förra året de. Hualigen! De vill jag då aldrig mer uppleva.

Har du någon kontakt med dina ex?
...nja! inte direkt så där.

Hur länge på ett ungefär har du tänkt på ett motiv innan du tatuerat in det?
Ja inte är de så himla länge eller. Fröken spontan-jag-vill-allt-på-en-gång, det är jag de. men de blir ju bra :) Jag har lite svårt att släppa ideér ja :P

han tommy och du skulle göra ett fint par..
men det kanske är så att ni är så pass bra vänner & synd att förstöra något..?
hoppas iaf att ditt hjärta ler..
Jasså skulle vi de? :) men du har rätt, vi ska inte förstöra nått som funkar helt galant exakt som de är nu! Och jaa, mitt hjärta ler! dont worry.

Bästa sommarminnet 2010? :)
Husvaktarveckan då alla mina älsklingar kom och hängde massor med mig! Det var tokvarmt och vi hade de ruskit härligt! 

Vad är dina drömmar?
Jag drömmer om att resa till en massa platser.. Jag drömmer om den stora kärleken.. Jag drömmer om lycka.. jag drömmer om pengar.. jag drömmer om en liten hund.. jag drömmer om en egen bil.. jag drömmer att min mamma ska leva för evigt.. jag drömmer om barn.. jag drömmer om att aldrig ha ont.. jag drömmer om en himla massa saker!

Drömresemål?
Afrika, jag älskar Afrika. Men jag skulle vilja åka och yoga i Indien, vandra i Tibet, bada i Karibien. med mera..

vad fick dig att gå ifrån tex. alkohol och rökning, till att bli hälsan själv? Vad var vändpunkten?
Har du alltid varit så som du är idag, men bara tagit bort vissa delar?
Vändpunkten va en natt i en fyllecell. Det skrämde skiten ur mig. För jag hade verkligen ingen aning om varför, när eller hur jag hamnade där. Å efter en sån natt får man träffa socialen och där bröt jag totalt ihop, så sen efter de hamnade jag på en 3 månaders behandling och på den vägen va de.. rökningen kom som en bieffekt av de, jag vill helt enkelt inte kvävas till döds. Och haha NEJ gud jag har verkligen inte vart som jag är idag.. exakt den raka motsattsen skulle man kunnas säga. Haft skitkul absolut, men inte ett dugg hållbart! Men jag tror att den jag är idag legat där under och bara väntat på att få komma fram för de är så här jag mår bra av att vara!

Vad är det bästa med att bo i Gävle?
och om du inte bodde i Gävle var skulle du vilja bo då?
Gävle är hemma, här har jag mina vänner och min familj. Jag har en lägenhet jag fullkomligt älskar och ett jobb jag trivs med. Men skulle jag flytta så är de norrut jag hamnar.

Sett nån bra film på sistone? KANSKE nån av dom JAG tipsade om? ;P
Haha ja du J, de har vart lite dåligt med just filmer nu. Mitt i True Blood-tittande. Men jag såg Kick Ass här om natten, den va bra! Men Into the wild ska snart ses om.. underbar!

Har du några dolda talanger?
Fniss ;) ja jo de har jag.. några rumsrena sånna är tex att jag kan jonglera, cykla enhjuling och rida voltige. Det är väl rätt bra talanger att ha? Åh ÅH jag kan ju smsa skitsnabbt utan att titta på telefon. talang ?

Vad tror du att du gör om 10 år?
Gaah, de här blir jag bara nervös av att tänka på. Men jag är lycklig iaf hoppas jag, och har nån liten fin familj, kanske bor jag i ett hus oxå.

Vart bor du, vad jobbar du med och vad är din största fritidssysselsättning?
Gävle, mitt i stan. Jag jobbar natt som undersköterska och de bästa jag vet är mina vänner.

Bästa bok du läst?
Twilight utan tvekan.. men Sagan om ringen -triologin va inte helt fel. Inte Saga, Idun Freja böckerna heller. Får inte glömma Den vita massajen heller. Grymt bra!

Favoritfilm?
Himla svårt att svara på. Men några jag kan se om och om igen är Forest Gump, Crash, (nästan) alla Tarantino filmer, Pans Laburint och Into the wild. Säkert glömt nån..

Vad betyder kinatecknen i din header?
Haha jag har ingen aning! Mitt ex har gjort bloggen så han kanske satte dit nån fin meny eller nått .

NÄR SES VI?
...snart hoppas jag Camilla :)

Hej Hur lång är du och hur mycket väger du???
Jag är 158 cm lång och väger mellan 50-52 kg. Lutar nog mer åt 52 just nu efter allt bröd och snask uppe i fjällen ;)

Är du och Tommy tillsammans igen?
Nope, vi är bara ruskit bra vänner. Passar oss bättre än att vara ett par.

Har du någon förebild? Någon du ser upp till?
Du är så otroligt inspirerande och positiv glad. Vart ifrån får du din solstråle energi söta du?
Åh, sånt är svårt att svara på alltså. Men när jag tänker lite på de så är alla jag tycker om och har i min närhet de. Alla har ju nått jag ser upp till och inspireras av. Och den där energin, ja du.. den finns nog bara där sen jag var liten. TACK förresten ♥

när ska vi dansaaa?! :D
Jag är leeedig i helgen !!!

jag vill också veta varför tommy forsvinner när du har ett förhållande och sen dyker upp igen när du är singel ?
Det blev ju lite.... struligt... just då.

Vad vill du jobba med när du blir "stor"?
Jag vill jobba i skogen. Med exakt vad vet jag inte.. men ut i naturen vill jag! -Tips någon?

Du jobbar väl natt om jag inte har helt fel? Jag skulle vilja veta hur du gör med ätning när du jobbar både på jobbet och efter? Jag får inte alls till det utan det slutar oftast med att jag äter smörgås på natten och på dan när jag vaknar!
Jag äter faktiskt mat på natten. riktigt mat, eller iaf en sallad. Första natten jag går ut kan jag ju ha ätit redan så då kan de räcka med yougurt. Skulle jag inte äta på natten skulle jag inte äta alls ju. Det ser ut lite så här: Frukost runt 17-18 tiden (vaknar inte hungrig ja) Middag: 23 tiden Kvällsmål: 05 tiden på jobbet. yougurt eller nått då. Men undviker mackor. de om nått sätter sig direkt på mig och fastnar! Och på lediga dagar blir de lite medelhavs tider på min kost, men de funkar för mig.

Hur många blogg inägg har du hunnit göra genom åren ? :)
Jag kollade upp och de var 1.976 inlägg skrivan.. Jisses va jag har haft saker att säga ! haha.

Och jag undrar när vi ska ha kräftskiva??
Vavavavavavavavava???
När du kan bli av med dina barn, Dessan inte jobbar och herr Sköld är barnledig. Och såklart ska jag va ledig med. Men snaaaaaart !

Vem är din bästa vän?
Stina och Fanny !! ♥
...men sen har de kommit in några fler som ju mer jag lär känna ju mer tycker jag om dom! Jag har många RIKTIGT BRA vänner. Vilket jag är så otroligt tacksam över. Vad var jag innan dom ? 

Hej Sarah! Jag undrar hur du lyckades bli nykterist och en ickerökare. Slutade du cold turkey eller? Har du några tips på vägen. Kram av en som funderar på att lägga ner skiten och leva mer hälsosamt.
Hej :) Skrev ju lite där uppe om de, men om jag säger så här.. Att ha problem eller på nått vis känna att man vill sluta med alkoholen är ju inte (hoppas jag) ett fysiskt problem ännu, sånt tar några år. Jag skriver lite ur beroendesynpunkt. Det absolut svåratse är allt omkring, vanor, hobbys, kompisar, helgerna osv. Frågor som "vem är jag?" och "vad fan gör jag nu då?" är såna man får jobba med väldigt mycket. Det kan vara riktigt tufft att komma på. Vänner kanske måste bytas ut och livet måste ändras . Vi är vanedjur så de är inte de lättaste.. men de kommer. Jag lovar ! Rökningen därimot va fysikst asjäävla jobbigt och bara de gör att jag fan inte tänker börja röka igen. Det är bara hålla ut. Fast att allt känns sjukt meningslöst och jobbigt.. för de går nämligen över de med. Jag lovar de oxå! Lycka till med ditt beslut.. :)

Vilken/vilka är dina Lush favoriter? :)
Lemony Flutter och Snow Fairy .. lovley

Så där ja !
Det gick ju bra det där .. Var lite skoj till och med, kanske vi kan göra om nån gång sen!

              

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0