¤Fika-PoolParty-Krogen... en perfekt lördag !


Tokvarmt.. Det var de igår här i Gävle. Jag stekte på balkongen, stekte delux! Sen blev det en fika. Linda, Tommy och Ebba. Sen iväg på PoolParty. Hur kul va inte de då?! Och vem fick köra stans största bil? Ja men jaaag! Hel-vete va stor den va! Jag trivdes där inne.. jag skulle fasen behöva mig en penisförlängare ibland ;) Sen blev det krogen.. Med Jenny och Marie, sockerfylla och dansa delux!

Sommardricka & Tommy myser med Ebba och den lilla hunden..

Sen hem.. solade och åt laxsallad på balkongen.


Tog rosa cykeln mot Järvsta. The Subways i öronen och korta shorts. Det gick ju riktigt bra! Bada, bada basta och gamla vänner.. Olle, min partner in all crime är hemma. I sommar ska vi busa! *bästa* Korv i poolen, ikast såklart, musik och skoj skoj!


Och kolla in de här då... Jag i the BIG PICKUP!


Sen hem, bytte om, tvätta fixa och iväg. Först Berggrenska sedan mot Slicken!
Där blev det dansa och RedBull.. :)Jag skulle kalla igår för en Perfekt Lördag!
Och gårdagens låt är helt klart denna nyupptäckt.. Hoffmaestro - Highwayman 

Puss & Kram

¤Roadtrip med Marie!


Oh sånt här gillar jag
.. små äventyr och roadtrips. En bil skulle bytas och Marie ville ha sällskap. Jag va såklart på! En glass, ett maxmål sen var vi iväg. Tjatter och uppdatering! Mycket har hänt som måste berättas.. jag är så glad! Framme i Söderhamn blev de fika delux som hennes söta föräldrar bjöd på. Sen gick vi lös uppe på vinden!! Förstå va roligt.. Barbies, Lego och de bästa.. Polly Pocket. Som jag älskade Polly Pocket! Hade ni sånna? Jag måste ju hem till Furuvik och hitta mina. -Nu är de dax mamma!


Barbiejournalen och asläckra orginlabrills ... ;)Bilen byttes och vi drog mot Gävle igen.
Fort, hög musik och en hes hals... Det är ju underbart!En sån där härlig dag! Nu ska jag lägga mig i soffan i mitt tokstädade hem.. japp, golven torkade och dammsugna, hyllor torkade och badrumet är skinande rent. Helkaklat är de bästa, man bara duschar av allt. Sånt gillas.. :)Shoppat lite även idag.
Skor OCH klänning för 110 kr.. de kallar jag kap!
50 kr för skorna (chepo) och 60 kr för klänningen hos Nelly.se


[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0