¤Hudik-Söderhamn-Hudik-Söderhamn-Hem

Men oj vilket farande de blev.. tack gode för jag har bil dessa dagar!! (tack Kjell)
Jag åkte häromnatten mot min i Hudik ♥ Det blev massa mys och kärlek, stranden och god mat. Jag kikade in hans nyöppnade butik Size8, och mycket mycket bra ställe må jag då säga.. ska nog allt få med mig varenda vän dit ;)

Sol och tokvarmt har de vart !!
Totalt lycka.. att få ligga på en sandstrand dessa fantastiska dagar.


Sen dejtnight..Dagen efter jobbade han, så jag tog bilen och for mot Södehamn!
Hälsade på hemma hos Jenny och hon jag och hennes föräldrar drog ut med båten. Det blev solning, bad och ormspan! Vi hade en helt galet mysig dag.. men de mesta blir ju helt galet mysigt i härligt sällskap och tokvärme. så är de ju bara!


 
Picknick på en brygga ! Mycket bra..

Sen in på en fika i Södehamn.. kvällssol och en isfrukt frappe. Lovley!
Efter brumma jag norrut igen.. mot han ♥Det lagades mat, kikades film och ja.. kärlek!

Sen idag brumma jag tillbaka till Söderhamn och mötte babesen Marie och Jenny plus lite polare till dom. Det blev en heldag på stranden igen och jag ser fasen ut som en liten pepparkaka.. eller som en poop (finare ord för bajskorv) som Marie så snäll sa. Men tack för de pappa, im happy for my geens.Ni är så jävla braaa

Ni ser ju hur gött jag haft de.. ikväll väntar en prommis, köra Tommy på fest sen slappa delux i soffan. Kankse en galss och en film? Vi får se... Om man hade haft ett litet flygplan alltså ...  Svoooch.. upp å iväg!

Puss & Kram

¤Jag Tommy & Ebba


Jag har haft en galet bra dag med Tommy och Ebba ute i Sandviken. Solen har tokvärmt, vattnet va skitvarmt och vi har himla kul ihop. Perfekt kombination alltså.. ;) Även om jag förlorar i luffarschack mot en 8 åring ! Först hälsade vi på några vänner till Tommy som kan bo på världens bästa plats, och ha världens sötaste hundar.. Grodan på bild :)

Efter fiskfångst, kaffe lite bad och lek åkte vi till stranden och bada mera. Lekte en himla massa och som den gamla cirkusartist man är, klart de blev cirkus av allt. Tyvärr finns inga bilder på när jag stod på Tommys axlar.. men japp, jag gjorde de!!Klickbara bilder


Sommaren och bra vänner, idag kan man leva på länge.. Nu är jag redan galet sen till fest eller vad de nu blir, sen tror jag inte jag kan vänta till imorgon, jag saknar och längtar himla mycket efter min nu.. så de blir nog bil i natt. Mot Hudik !! ♥ Men nu kan jag inte sitta här mer. In i duschen, fixa och sen iväg..
Filmkväll eller festkväll? Det får visa sig när de blir dax för klädvalet. 


Puss & Kram
...hoppas alla haft en superdag runt om.

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0