¤Grillkväll och så lite utgång!

Kvällens outfit:


Igår var de grillning hemma hos Marie ute på gården. Grymt skönt men lite väl myggit.. Så efter vi ätit all god mat gick vi in och myste på! Härligt gäng.. bra musik och sommar! Sen bar de av ner på krogen.. en snabbsväng på Goya där de va noll människor, så jag och Stina rymmde mot gamla hederliga Slicken där de blev dansa av!


¤Tjejbrottning i bikini! oh yes ni läste rätt ;) sexig? njaa inte ett dugg.

Jag har ju världens roligaste klipp på mig och Marie när vi brottas loss på Brämmen! Tommy smygfilmade de hela när vi fick ja, men man kan kalla de en släng av överskottsenergi.. ;)

Enjoy !!

Observera att detta inte handlar om nakenchock
utan om hur man kan se ut som en idiot på bästa sätt..¤En båttur på havet och så utgång!

Fick sms av ex-svärmor:
Helikoptern är bokad!

Jag lääängtar så de tjuter i kroppen till vår fjällvandringstur nu!


Igår va de halvbra sommar väder. Känns som just halv bra är de vi får nu sista tiden. Men ok, bättre än skit. Iaf så åkte jag och Tommy ut till mina föräldrar för de va en båttur på havet som var på gång. De skulle kollas in en stuga bredvid Limön, kanske sugna.. men nej. Det blev picknick, glass och lite span på Limön. Ett tokregn gled förbi men vi hann få upp kapellet innan. Alltså nu har de regnat varje dag hur länge som helst.. nooog!


Sen till Furuvik på bad !! ...och ja, de va skönt!
Mot stan och lite fix. Sommarkväll ikväll. Alcazar på scen, nog för vi sket i de. Inte min grej riktigt.. men kul att de händer lite, va massor med folk på stan. Vi gjorde Interpool, brända bocken och breggrenska under kvällen. Marie, Linda, Erika, Jenny, Susanne, jag och Tommy! Jej vilken rolig kväll !! :D

Idag vaknade vi till sol.. men snabbt blev himlen grå och tråkig. Känns som sommaren verkligen är över nu. Men ikväll väntar grillfest och utgång. Stina är hemma!! Jippi!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0