¤En heldag med mamma ♥

Idag har jag haft en heldag med min mamma! Tiden har lixom sprungit i från oss och vi har inte hunnit haft så mycket kvalitéts tid ihop.. men de fick vi idag! :D Min mamma är bäst.. Vi kikade runt på stan, hon hittade kläder, en fin klänning plus lite annat. Jag hitta ljus och en väska. Mina favoritljus. ECO från Indiska som vart slut himlans länge.. sen luktar dom himelsk oxå ska ni veta. Hoppas inte dom försvinner ett halvår till nu bara utan kommer tillhöra deras sortimen. Ikea kan slänga sig i väggen! Fynda mig en lite "krog-väska" oxå. Alltså en lite väska som rymmer pengar, mobil och kameran. Sen bjöd mamma mig på kinamat och en massa prat.. hehe blev visst rim;)
Våran dag avslutades hemma hos Tomas på kaffe och bullar. Mamma ville se hans nya fina kök. Och nu är de inte mycket kvar för mig än att byta om och promenera iväg till jobbet.. Jobbar med ett bra gäng tror jag inatt.. Hon som går på min tjäns medan jag pluggar, vilket gör att vi aldrig ses i vanliga fall. -Hej Gabbi :)

Hittade mitt inlägg om azofärger på Blogg.se idag. Känns superkul att få sprida just de! Det tackar jag för! Mitt mål är ju att förändra världen och förinta alla äckliga tillsattser. Man ska sattsa högt!
Snygg liten väska från indiska..
under hundra lappen!
Obama rocks ;)

Ha en superbra lördag på er!!

¤P.S I love you.. ska man väl gråta ögonen ur sig ikväll då!


Ikväll har jag vart ut med min goda vän Pelle och ätit pizza! Vi skrattade skvallrade och hade de väldigt trevligt. Sen gick jag och hyrde mig en film och köpte glass.. såklart ;) Och efter alla era tips om den här P.S I love you var jag faktiskt tvungen att hyra den ju. Kommer väl ligga här i soffan och gråta ögonen ur mig snart.. hehe.. men jag får ju se min hunk iallafall! Det är mest därför jag faktiskt kom mig för att hyra den!!

Men det va lite märkligt att gå och hyra en film.. har jag inte gjort på flera år!
Inte för jag på nått sätt brytigt nån lag eller så innan, nej guu nej.. ;) men endå.

Updaterat:
Bra film absolut, lite tårar kom de allt oxå..
men bäst av allt förutom han va ju denna hunk, yees.. Dr.Stevens pöjk Jeffrey Dean Morgan.
Gaaah.. alla dessa män!


Jag vill vara mer ER i göteborg ikväll.. ♥
Kära underbara vänner.

Puss & Kram

¤AZO färgerna

Sitter och klickar runt inne på Aftonbladet och denna artikel dyker upp. Om man är matintresserad på de plan jag är så vet man redan allt de här. Men om man inte är de, hur ska man då veta hur jävligt de kan vara att få i sig färg från mat? Själv är jag rätt känslig för AZO färgerna, allt för färgstarka godisar ger mig hjärtklappning, kallsvettningar och yrsel. Inte direkt den effekt man är ute efter när man äter godis. Det lustiga med dessa färger är att dom en gång förbjudits för att nu sakta smyga in igen i våra hem. Och tänk efter ni som har barn, hyperaktivitet och andra mindre trevliga symtom kan drabba en. Hur många är feldiagnostiserade där ute?

En artikel till!
Om barn och hyperaktivitet i samband med azofärgerna.Tänk på att allt måste inte va färgglatt för att vara vackert.
Är det gott och även gör gott så duger de fint!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0