¤Mina pärlor & Valborgs planer

Solen skiner men vinden viner.. !
det va varmt i solen idag men lite för kallt när vinden blåste på. Jag, Jenny och Marie hängde lite på Brända Bocken och drack kaffe. Maries syster kom och ja, jo här kan man absolut hänga i sommar och hålla span på folk. hehe.. Kikade runt lite sen, en ny snygg väst fick följa med hem. Sen blev det lunch på balkongen med Tomas. Det blåste inte där så de var skönt. Och yees, jag tror jag fått mig lite vårbränna nu ;)
Nu är det middag ute i Furuvik hos föräldrarna som gäller.. Sen tok-mysa med Söt-Stina ♥
Det här med Valborg alltså, inte direkt min favorit "högtid". Men de har väl sina orsaker de.. Jag myser hellre än håller på och hetsar med fest och sånt. Och jag är ju helt galet mys-sjuk nu för tiden så ikväll blir de kramar i massor med min älsklings flicka (en av dom) och en massa babbel och vem vet, kanske vi spanar in en brasa.

Puss & Kram
och ha en bra kväll.

¤Inte på ritkigt..

Ikväll ska jag ligga i min soffa.. med en filt och en film. Jag ska gräva ner, nej... jag ska gräva in mig i filmen. Jag ska inte känna nått ikväll.. jag ska leva som om jag var i filmen. Det ska bli min kväll. Inte känna.. bara vara i en annan värld. En värld som inte är på riktigt!

......

¤Min egna ekologiska isglass

Jag har gjort egen glass !!
Och den blev fasen skitgod.. nu ska ni inte tro att Larsson fått nå spel här (ja ni som känner mig och vet om hur "kul" jag tycker de är att baka å så) och stått och rörd ihop massa ingredienser här hemma i köket, nä jag har gjort gammal hederlig isglass som man gjorde som barn, iaf jag gjorde de. Bäst av allt är ju att den innehåller absolut inget skit, bara ekologisk saft. Jag var med Jenny igår på ikea och där köpte jag formar. Igår kväll gjorde jag iordning dom och nu har jag just avnjutigt min första egan isglass på en 30° varm balkong! Fan va livet är underbart dagar som denna!
 

Puss & Kram

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0