¤Buss till IKEA

Ja men vilken grej!! Vi, jag och Mia ville till IKEA, vi hade ingen bil.. vad göra? Jo men ta bussen va ju de ända alternativet.. Och jiiises.. vilken seg grej de va då. Vänta, sitta, gå långt och de ska tilläggas att det är snöstorm i Gävle nu. Speciellt i Valbo, fan va snö de kommit där då! Och de ligger kvar, de gillas :-) I stan har de tyvärr smält undan.. Men de är väl bilar och sånt som värmer upp. Innerstan är väl alltid någon grad varmare va?

Men fram kom vi.. till slut.
Och det blev ikea mat en massa massa ljus och ett husdjur. Jag gjorde en "Karin Olofsson" mina vänner.. jag köpte ett husdjur på Ikea. En liten mus! Men musarna (jaa jag vet, möss) va slut så en snäll personal fixa loss två åt oss! Min ska bo under soffan! hihi.. Nu brinner massa ljus och Body Shops vanilla spice sprider sig lite juligt här hemma. I love it!I väntan på bussen... Hur mycket kostar de? Och hur i hela friden gör man?
Lite nervöst var de allt!!

 Söt Mia i en Söt hatt!


Vilken grej vilken grej!! Bilar är ju bra bekvämt alltså..
Och så klart.. min nya mus! Mitt lilla husdjur.. Pixi the muse!
Fick hem mitt Buzzador paket idag med förresten!
Jag fick göra ett eget fotoalbum! Perfekt då jag har velat göra mina Tanzania bilder i bokform. Så så fick de bli, alla natur och djur bilder hamnade i den.. Jag är jätte nöjd! Visar er lite av den.. Den går att göras på Fujifilm på denna adress Proffskopia.se och skriv FUJIFILM25 i rutan för orderkomentar så får du 25% rabatt på din fotobok! Vill du oxå bli en Buzzador och testa saker gratis bli medlem här! 

¤Det snöööööööööööar!!!!

Men hey bara!!
Nu kommer den, nu kommer snön till oss i Gävle oxå!! Slask ja ok, men den kommer nu!
Oooh ge mig vita vinterdagar, frost på fönstren och vita trädtoppar. Ge mig snö!!

¤Jag är så lycklig.. jag är så lycklig!!

Tack för alla uppmuntrande komenterer inför tentan!
Man ska inte bli för glad i förskott, men jag klarade godkänt helt klart idag på tentan! Svarade på alla frågor utan problem, en var jag lite osäker på men skrev ett svar iaf, som visade sig vara de rätta troligtvis! Jag är så jävla lycklig nu.. så lycklig att jag faktiskt nu äger ett par nya skor! Jag förtjänar dom.. hihi... Kärlek ♥

Dom är mina nu!!


psst, dom kommer från Crispine och är av märket Bronx!

Fortsätt Tävla här!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0