¤-5kg

Jävla skit!
Jag brukar ju inte klaga på att "oh jag är så tjock" osv.. men efter att ha vägt mig idag fick jag lite noja! Jag har gått upp i vikt! 5 kg för att vara ärlig. Och jag vet exakt varför oxå.. jag äter ju bra mat och tränar, men sista tiden har det blivit en hel del godis och annan tillhörande skit! Jag kan tyvärr inte stoppa i mig hur mycket som helst. Då går jag upp. Jag vill inte vara pinnsmal utan väga det som är min idealvikt och får min kropp att både må och se bra ut! Den vikten är 49-50 kg. Enligt BMI är det en bra vikt för mig och min korta kropp, så hettsa inte upp er nu och börja gnälla på att jag är ju sååå smal hit och dit ;-) Jag vet vad jag mår bra av. Har vägt 44 kg, de är för lite (mådde skit just då).. och 65 kg, för mycket (levde att skitliv då) Så nu sätter jag igång.. hejdå 5 kg av fett!! *vink vink*  Och de jag ska göra är att sluta stoppa i mig allt skräp.. banta skulle jag aldrig göra. Leva bra är mer min grej! (villket jag tydligen misslyckats lite med) haha!!


image2177

¤Påsken i Tjomåtis

Nu så mina kära bloggvänner, nu ska ni få se bilderna från Påsken uppe i Tjåmotis. Det vart  ju en hel del bilder, närmare 200 st, så att välja ut var faktiskt lite svårt. Men jag hittade några gobitar... Varsågoda!

image2160

Uppe i stugan var Jag, Tomas hans bror Kalle och hans tjej Jenny. Sen Tomas mamma och pappa liten snabbis. Även mormor och morfar som bor året om där. Sen Tomas morbror Micke med familjen Ullis, Ida och Emma.image2151image2156
image2162


image2169och så tillsist lite bilder från stugan...jag skulle på Norrskens-spaning. Tyvärr krävs nog en väldigt mycket bättre kamera än min om man ska lyckas fånga de. Men gah va jävla vackert!! 
Ja asså inte jag då... hahaimage2174

Puss på er!

¤Då var man hemma igen

Då var man på plats i Gävle igen.. och det känns bra! Nog för jag älskar norrland, men hemma är ju alltid hemma. Men ni ska veta att det tog sin lilla tid att komma hem. Det var nämligen ett tåg som hade spårat ur och detta gjorde att vi fick, klockan fyra i natt hoppa på en buss, efter att vi blivit stående i Vännäs i 3 timmar, sen åka den (bussen) förbi ö-vik i två timmar innan vi fick komma på det nya tåget som sen tog hem oss. Vi delade liggvagn med ett äldre par som vart och skidat. Och den stackars kvinnan fick ett dödsbud på tåget, så hon hade ingen trevlig resa alls. Men jag lyckades sova bort rätt många timmar. Tomas är ett tåg-sovar-proffs så han hade inga problem. Frukost blev vi bjudna på, så vi satt länge och kikade på morgon Sverige genom resturangvagnens fönster. Men som sagt, hemma igen.. Räkningar ska betalas, väskor ska packas upp och mat ska lagas..

Vi ses väl ikväll?

image2141

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0