¤Jennys kavaj

Så där ja...
Nu har jag storstädat hela lägenheten, bakat och förberett smörgåstårtorna. Nu är jag helt redo att fylla år! Nästan alla punkterna är avklarade. Kvällen har jag tänkt spendera i soffan igen med en påse bilar och serien Big Love. Då är allt avklarat! Tomas jobbar ikväll så jag kryper upp med ett täcke alena.

image2009Men ni vet koftan jag beställde, Jenny min svägerska beställde en kavaj från samma sida. Jag måste visa er den oxå då jag har världens snyggaste svägerska...
(hon vet inte ÄN att jag lagt ut den, jag kommer väl aldrig mer få mms) hihi...

Om det var nån som skulle starta en modeblogg av alla jag känner så var det då hon! Och jag tror den skulle bli stor.. tjata lite på henne vettja ;-)

Nu säger jag Go´Natt och loggar ut.
image1988

¤Förberedelser

Gah!!
jag vaknade för inte så länge sedan och ser till min förvåning (fast är vi förvånade?) att det är snö ute!! Det är väl det som händer när våren kommer i februari redan. Men solen skiner och ljuset är ju här så skitsamma om det är vitt på marken!
Jag var uppe till efter tre och kikade på Big Love-serien. Fan den helt briljant! Nån mer som kollar?

Idag ska det grejas här hemma. På schemat står det:

  • Städa
  • Köpa hem grejer till smörgåstårtan
  • Baka
  • Ta en promenad
  • se mera Big Love... det blir ett gift!
  • Tomas ska hämta skotern

Min sista dag idag som 25 åring faktiskt.... imorgon blir jag tant, ja för imorgon är det vuxentaxa på bla tåg som gäller, jag räkans nu hädanefter som totalt jätte vuxen! Och jag närmar mig 30 med stormsteg. Och vet ni då? Det känns faktiskt superbra! Livet är lugnt och skönt... jag har lyckats med de jag ville och är påväg åt rätt håll. Jag har bra människor omkring mig. Och känner väl att jag hellre skulle dö än backa tillbaka till tex 21. *hehe* Mitt liv var kaotiskt...
.

image2002

Jag och Tomas i Uppsala nu i sommras.
Hittade den här bilden i datan. Tycker den är lite rolig på oss.
Så nu ser ni (vissa har frågat) hur liten jag är ;-)
....men asså han är oxå skitlång!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0