¤Fan va jag är tråkig

Ja men jag är de!
Sista april och här hemma sitter jag och ska väl se en film eller nått. Alla jag känner är nog vid en brasa och kikar eller kanske dricker en öl eller fem. Men jag är hemma ja.. Tomas jobbar inatt men innan han drog till jobbet var vi ute i Furuvik hos mamma och Kjell på middag. Det räcker gott och väl för mig.. Nog för det hade vart lite mys med en promenad till en brasa, men med vem? Kunde ju iof tagit bilen tillbaka ut till Furuvik men jag orkar inte de. Jag har lite Ben & Jerry i frysen, ska nog roa mig med den ikväll ja!

image2319

Tvättade bilen ute där idag, den har ju inte använts så jäkla mycket på sista tiden för vi är inte bästa av vänner. Alls.. Han bara strular och tjafsar för mig. Nu ska vi lämna in den lilla sneaten och få den fixad så man kan åka i den ok. Nu dundrar och tjuter de som bara fan! Och appråpå bil.. hur jävla fånigt är inte det här då!? Nu får dom väl ge sig! Och jag kan ge mig fan på att nån arg feminist kommer bli upprörd över klänningen dessutom. Och är inte poängen med de hela att HÄR GÅR MAN..? Viklet blir herr gårman. Man fruar väl för fasiken inte över vägen eller?  Riktigt löjlig jämlikhets grej om du frågar mig!

 tvätta tvätta...

Ha en trevlig kväll och hoppas ni inte har
för mycket ångest när ni vaknar imorgon bitti ;-)

¤Tavelramar

*pust*
Idag har det grejats hela dagen. I skolan förberedde vi inför redovisningen imorgon. Skrev, la in bilder och klippte ihop filmen. Kommer bli bra de där. Blev en utskrift från bloggen oxå. hihi.. den är bra bloggen! Efter skolan åt jag sushi med Lisa och letade färgglada Converse skor.. (hitta inga, nån som har ett tips på en bra internet sida?) Efter de for vi med min mamma ut till valbo, först Owe Jansaon och sedan ikea. Där fyndade jag lite tavelramar åt mina tanzania tavlor.
Jiis va bra de blev!

image2313

 köpte mig lite nya matlådor och en bricka.

På ikea köpte jag och åt årets första glass!! Fan va gott de är..
Och fler lär det bli i detta fina vårväder.. och appråpå vårväder, nu kliar det faktiskt i ögonen. Ett "bra" vårtecken!


Och vet ni vad jag har fått då?
Jo ett eget PT schema, Lisas kille är nämligen personlig tränare och han har gjort ett tränings schema åt mig som jag ska följa nu en gång i veckan. Visst är det fint? Lisa har ritat mig där i full action. Det här kommer bli kanon de :-)

Min veckoträning:
måndag: yoga
tisdag: simma
onsdag: vila
torsdag: yoga
fredag: vila
lördag. styrka
söndag: godis + glass

Blir väl bra Lisa?

Och så fick jag faktiskt en present idag oxå.. en riktigt bra present. Våran granne och vän till Tomas jobbar som säljare åt Matrix kom förbi med lite grejer. Och de är ju de jag fick av Lisa när jag fyllde år som är skitbra!! TACK!! image2318

¤Jag är exotisk

Jag har tydligen blivit utsedd till veckans blogg hos Alisia.
Tack söta du, jag blir ritkigt glad! Vilken härlig komplimang!!
image2311
 


En dag i ego-anda! Jag har tagit hand om mig själv idag, på bästa vis!
Efter skolan var jag iväg till Face & Body center igen för en ansiktisbehandling. Porerna töms. En bra investering om du frågar mig. Och efter de var det yoga. Har inte yogat på 3 veckor så det var väldigt väldigt skönt, men också tungt. Sega små trötta muskler som fick arbeta hårt i stående hund. Men nu mår jag bra! Tyvärr är det ingen yoga i sommar och bara 3 veckor kvar på terminen.

Vet nån av er nått yoga ställe som har yoga i sommar här i stan?

image2310

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0