¤Vilken otäck söndag det blev

Vilken fantastikst trevlig söndags kväll! men otäck...
Jag Tomas och Pelle köpte mega pizzor och tröck i oss... sen kom Anneli hit och vi kollade på "28 veckor senare" Då drog Tomas (som inte är ett fan av skräckisar) till Kalle och Jenny. Men den var riktigt jäkla bra! hua hua... Jag menar -tänk om...

Hungriga...   ...Mätta

sen blev det godis och riktigt poppade popcorn till...
(inga micropop här inte)
Och jag fick låna ännu en otäck film av Pelle. ThemKikade på Lisas blogg nyss och blev väldigt glad, eller stolt... vet inte va jag ska använda för ord? Men hur som haver, glad blir jag iallafall när jag har påverkat  folk på ett possitivt sätt.

¤Söndag!

image1201
Hejsan Hej :-)
Jag har jobbat natt i helgen.. det har gått ritktigt bra. Men nu är det ledigt ett tag framåt. Skönt!
Inatt handlade vi sallad och hade riktigt trevligt. kul när man kan mysa till det under helgpassen. träffa den nya killen inatt, han va riktigt trevlig, norrlänning. Jag gillar ju dom ja..

Söndag idag..
jag gillar söndagar, dom är som mysiga! Ikväll kommer Pelle hit och vi ska se "28 veckor senare" och äta lite gött. Men skräp eller inte skräp..? -de är frågan. Kom du oxå Anneli.
Vädret är ganska fint så en promenad blir det nu!  Jag är trött som fan.. kanske man blir lite piggare av en powerwalk. Men vadå, jag lägger mig ju klockan 08 och går upp 12, då får man va totalt slut.

Veckan som kommer ser rolig ut...
Förutom skola och de där ska jag träffa Jojjo imorgon och köpa ett fint halsband av henne.
LOVE och LIFE ringar, ni får se sen. Kankse hon ville ha min jacka...
Sen på onsdag ska jag till Stockholm och träffa Rehab som ska  sminka mig till sin portfolio... fan va roligt! nu ska jag bara hitta... *haha* du får allt komma å möta mig snygging.

 Ha en bra söndag nu..


image1203

p.s Är jag är den ända i hela sverige som verkligen inte gillar KENT!?!
Vilken skit!

¤Cirque Du Soleil - Delirium I Globen igår!!

Ja men detta var bra! Detta var riktigt bra!

Jag åkte efter skolan till Uppsala först och hängde lite med Jenny. Vi fika och kika runt. Då svägerskan min jobbar på MONKI så blev det så klart lite kik där inne, och mycket riktigt ett plagg oxå. en skitsnygg klänning!Sen kom Tomas och Kalle och hämta upp oss och vi for till Stockholm och till Globen. Mat var det bara att glömma då tiden helt plötsligt börjat å väldigt snabbt, så det var bara att inta platser. Detta var bra.. det var musik, dans, akrobatik, styrka, ja men allt!! Gillade trummorna lite extra ja..  Det var mycket ljus-spel och bilder som blev helt otroligt häftigt! Jag är absolut nöjd med kvällens show :-)
Och jag lyckades med konsten att fota på långt avstånd utan blixt ganska bra.. och såklart ska jag dela med mig av våran uplevelse igår!

image1190
Tomas och jag  Jenny och Kalle

image1198


Trevlig helg

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0