¤Midnattssol

image697

Här går aldrig solen ner på somaren.. vackert!
Jag tog mycket fina bilder med min kamera som jag bjuder på sen.
Klockan är tolv på natten då bilderna togs..

¤JokKmOKkpiTeÅochTjÅmoTiS

Idag kom solen!!
lite regn men mest sol.. och de ska bli finast väder i norrland nu såg jag.. kanske man ska stanna lite längre?
Idag har vi vart ute å promenerat i Jokkmokk, städat bilen, grillat och bara vart! sånt är skönt! Nu har jag en påse godis som väntar och sen ska vi iväg och se midnattsolen!

  (fick in lite bilder från mobilen)

Imorgon blir de Piteå med Tomas mormor, tomas å jag.. vi ska hälsa på Tomas kusiner Emma och Ida och deras familj. Får se om vi stannar över natten eller hur de blir.. men lite shopping de blir de absolut.. för de vet jag Ida gillar.. och med stor sannolikhet Emma oxå.. och vi vet ju alla att jag gör de!

Sedan far vi upp till stugan i Tjåmotis till helgen. Mot fjällen.. bilderna från påsken är därifrån. 

 stugan

¤JokKmOKk

Då är vi i Jokkmokk!! Inga ren-olyckor på vägen upp..
Jag ska inte hålla mig borta från att blogga, tyvärr har jag inte med mig kamera-sladden så jag kan inte bjuda på några bilder. Men oj va fina moln-foton jag har tagit idag.. :-) Kallar mig själv för hobby-moln-fotograf .. Lovar att visa sen.
Idag har vi haft fullt upp.
Vi börja med att åka till sportaffären där våra pojkar köpte en varsin luvtröja åt mig å Jenny som de står Jokkmokk på! jag köpte en jacka.. för jo de va ju typ lite kallt här då. jag har en full resväska men ingen jacka.. märkligt! men de va väl meningen att jag skulle köpa mig en ny jacka.. *hihi*
Sen åkte vi till Jokkmokk´s Stencenter... väldigt roligt ställe. Mitt vita stora stenhjärta (halsband) är därifrån.  Tänk vad mycket man kan göra med olika sorters stenar!
Han som jobba där berättade att just mitt hjärta är "plockat" borta vis kalkbrottet... Så vi tog han på orden och drog dit direkt!! Jag va lite hjälpsam men myggen vann kampen och jag hoppa in i bilen. Men snälla Tomas härda ut så nu har vi otroligt massa kritvita fina stenar att göra nått kul av!! Killarna drog sen och körde cross efter maten och jag, Jenny och Ingela drog till  Vuollerim och hälsa på Ann, som har en otrolig trädgård. Ska föresten visas i nästa nummer att just trädgård kanske. håll utkik!!
Har även vart på husvisning idag... få se om de kanske blir en flytt här snart! svärföräldrarna kanske ska byta adress. Spännande!!
Imorgon åker Kalle och Jenny hem igen.. men vi stannar minst en vecka. Och hoppas att solen vill träffa oss!!

image689
 mygg-farm eller va sa dom?

Bilder jag hitta i datan här från förra sommaren då vi var och bada vid kalk-brottet.. ett ställe där myggen trivs och stenarna är vita ;-)

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0